Partners

Hoofdpartner: Autopartners

Deze garage biedt voor de Aardbeiprinses voor 2 maanden een auto aan in bruikleen. Hierdoor is Autopartners Renault dan ook onze hoofdsponsor.

Zij zijn gelegen in Temse op de Kapelanielaan 15. Het is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een nieuwe auto! Kijk daarom eens op de website van hen.

Créapins

Créapins sponsort al enkele jaren de finalisten T-shirts voor onze finalisten. Créapins doet bedrukking van kledij, pennen, notablokken, etc. Wil je zelf ook iets laten bedrukken? Kijk dan zeker eens op de website.

Benieuwd hoe ze er dit jaar uitzien. Kom dan zeker een kijkje nemen op de Aardbeifeesten!

B&B Euverbraeke

B&B Euverbraeke wordt uitgebaat door Angelique en Maarten. Zij sponsoren al enkele jaren leuke te goed bonnen voor de prinses en haar eredames.

Zo krijgt de prinses een overnachting met ontbijt voor 2 personen cadeau en haar eredames krijgen elks een ontbijt voor 2.

Euverbraeke biedt nog zoveel meer kijk daarom zeker eens op de website van hun.

Chateau Events

Ook Chateau Events sponsort de Aardbeiprinsesverkiezing zij geven ook dit jaar een fles cava aan de finalistes. 

 

Chateau Events is een handelaar in wijnen en cava's. De wijnen en cava die we schenken op de Aardbeifeesten zal dan ook van bij hen komen. Neem zeker al eens een kijkje op de website van Chateau Events.

Dropshot Beveren

Ook Dropshot te Beveren is al jaren trouwe sponsor van de Aardbeiprinsesverkiezing. Zij geven elk jaar een bon aan de prinses en haar eredames voor een uurtje bowling plezier.

Natuurlijk kan je daar nog zoveel meer dan bowlen. Je kan er eens lekker uit eten gaan, genieten van een drankje op hen vernieuwde terras, squashen of zelfs een potje snookeren. Bekijk zeker het aanbod van hen op de website.

Flavours

Bij Flavours kan je altijd terecht voor een lekker broodje, salades, verse soep en ontbijtjes. Ze bedienen je daar met een glimlach en staan 100% achter de zaak.

Zij geven al enkele jaren bonnen aan de finalisten, de 2 eredames en de Aardbeiprinses.

Bekijk het assortiment zeker eens op de website van Flavours.

Passionita

Passionita wordt uitgebaat door Anita Van den Branden. Zij is kleur- en stijladviseur, personal shopper en make-up artist.

 

Ze zorgde samen met Ethel dat onze finalisten en top 3 konden stralen op de persconferentie. 
Zoek je iemand die dit kan doen voor je? Dan is Anita de juiste persoon om te contacteren. Geef daarom zeker eens een kijkje op haar Facebook-pagina.

MDB Photography

Margot De Bruyne onze huis-fotografe zorgde dit jaar weer voor fantastische fotoshoots waar onze finalistes op konden stralen. 

Met haar passie voor fotografie had ze het leuke idee voor de twee wervelende thema's: life in colors en flower power.

De foto's van deze shoots zullen binnenkort te bewonderen zijn.

Zelf zin in een leuke shoot waar alles mag en niets moet? Neem dan vlug een kijkje op haar website!

Frituur Panisco

Ook frituur Panisco is weer van de partij. De uitbaters Pascale en Nico geven bonnen aan de finalisten om eens lekkere Belgische frietjes te komen eten bij hen. 

Ze hebben niet enkel frietjes natuurlijk. Ze hebben ook huisbereide stoofvlees. 

Toch al zin gekregen? Ga dan zeker eens langs in Shoolstraat 2 te Melsele!

Miss Bouquet

Miss Bouquet sponsort dit jaar 3 droogboeketten voor de prinses en haar eredames. 

Zij zijn gespecialiseerd in het in elkaar steken van mooie boeketten. Niet allen droogbloemen worden gebruikt maar ook verse bloemen en zelfs kransen maken zij op maat van de klant. 

Nog niet overtuigd? Je kan alvast meer informatie vinden op haar website.

The Lunchroom 2.0

Bij de broodjeszaak The Lunchroom 2.0 kregen we dit jaar het achterliggende zaaltje ter beschikking voor onze demo avond van Victoria juwelen. 

Zij verhuren het zaaltje voor allerlei evenementen. Van babyborrel tot drink met je werk. Zij zorgen voor de gastvrijheid en hun superleuke zaaltje. Je kan er ook altijd een lekker broodje gaan eten! Bekijk zeker de Facebook-pagina eens voor meer informatie.

TRACE

TRACE wordt verzorgt door Nick Maes. Hij is de hoofdcoach van dit bedrijf. Zij zorgen voor gezondheid coaching of je kan er ook terecht voor meer energie in te winnen. Bij TRACE heb je de mogelijkheid om dit in groep te doen of via een personal coach.

Zij sponsoren aan onze prinses en haar eredames een bon om een coaching moment te volgen.

Victoria juwelen via Ilse Wegge

Ilse Wegge sponsort als consulente van de welberuchte Victoria juwelen heel wat leuke prijzen en mooie momenten voor onze verkiezing. Zo geeft ze elk jaar een heel interessante demo waar ze wat uitleg geeft over de juweeltjes en de dames helpt om het beste voor hen waarde te kiezen. 

Zij geeft zo ook een prijs aan de dame die het meeste opbrengt. Maar daar stopt ze niet. Ook onze top 3 krijgen juweeltjes toegestopt alsook bij onze extra prijzen. 

Ilse haalt dan ook het onderste uit de kan zodat ze ook op onze fotoshoots en finaleshow juwelen kan aanbieden om te dragen. 

Zin om zelf een demo te organiseren? Kijk dan zeker eens op haar Facebook-pagina.

Optiek Van den Camp

Bij optieker Van den Camp wordt de Top 3 in de watten gelegd met een mooie bon om daar een leuke bril of zonnebril te kopen.

Als je raad nodig hebt of je bent het wachten bij een grote brillenwinkel beu, kan je altijd naar optiek Van den Camp gaan. Zij helpen je met veel plezier verder!

Je vind alle info terug op hun website.

ThoBe Events

Ook ThoBe Events is al enkele jaren trouwe sponsor van de Aardbeiprinsesverkiezing. Zo verzorgen ze elk jaar een mooie teambuilding voor de finalisten en top 3.

Daar stopt Thobe Events natuurlijk niet, ze bieden nog zoveel meer aan. Van teambuildings tot verhuur van hun materialen, van sportkampen tot sportdagen. Dit allemaal doet ThoBe Events. 

Een echt aanrader voor jouw bedrijf of organisatie. Neem daarom ook zeker een kijkje op de website van hen.

Pain Plus

Bij deze warme bakker kan je voor veel terecht. Pain Plus verkoopt echter warme broodjes, zoetigheden, belegde broodjes en ook charcuterie. Zij zijn zo van alle markten thuis. 

Zij geven al enkele jaren mooie te goed bonnen aan de prinses en haar eredames voor lekkere schotels van tapas, charcuterie of kaas. Bekijk zeker hun assortiment op de website. Pain Plus is meer dan brood alleen!

KLJ Melsele

Een nieuwe sponsor sinds dit jaar is KLJ Melsele. Zij gaven dit jaar hun lokaal en hun koer ter beschikking van verschillende activiteiten voor de Aardbeiprinsesverkiezing. 

De KLJ is een jeugdvereniging die voor iedereen toegankelijk is en waar dat de leiding dan ook ontzettend trots over is. Zo gaan ze volgend werkjaar met maar liefst 5 leeftijdsgroepen te werk. Ook organiseren ze tijdens het jaar tal van evenementen zoals een ouderavond, mandarineslag, plantjesverkoop en zelfs een Aardbeibrunch. Zoals hun logo ook zegt: KLJ Melsele kom d'aarbei!

Delhaize Dama Melsele

Deze supermarkt in het centrum van Melsele gaf dit jaar financiële steun aan de Aardbeiprinsesverkiezing. Dankzij hen kon de verkiezing extra dingen aankopen voor de finalisten of naar extra evenementen gaan voor de Top 3. 

Deze winkel heeft alles in huis voor jong en oud. 

Ci-Mi Drinks

Sinds dit jaar sponsort Ci-Mi Drinks ook deze verkiezing. Zij gaven maar liefst 15 flessen van hun cava's cadeau. 

Dit is niet het enige wat ze aanbieden. Ze bieden ook nog glitterwijnen, cocktails en mocktails aan. Je kan dit bedrijf altijd uitnodigen voor één van de proefboxen. Zo kan je bij hen terecht van geboorte tot eigen zaak of zelf voor je trouwfeest. We kunnen jullie alvast verzekeren dat het de moeite waard is! Neem vlug contact op met hen via de website.

Caroline's Droomwinkel

Ook Caroline's Droomwinkel is erbij gekomen dit jaar. 

Zij heeft alle nodige accessoires om een look helemaal compleet te maken. Hierin sponsort ze dan ook voor onze verkiezing. Neem zeker eens een kijkje op haar Facebook-pagina.

Bens Boutique

Bens Boutique is een mooie kledingzaak in het hartje van Beveren-Waas. Zij verkopen dameskleren in alle kleuren die je maar kan denken. 

Voor de Aardbeiprinsesverkiezing komen de kledij die gedragen worden tijdens de casualdefilé op de finaleshow allemaal uit haar winkel. Ook sponsort ze nog 3 bonnen voor de te verkiezen prinses en haar eredames. Je kan alvast jouw selectie maken in haar webshop op haar website!

Café De Laan

Door café De Laan kan de organisatie van de Aardbeiprinsesverkiezing goed vergaderen. Met hun zaaltje achterin het café zitten zo de bestuursleden rustig. Zij geven hun zaaltje ook voor verschillende activiteiten tijdens het verkiezingsjaar. Je kan altijd eens kijken op hun website.