Finalistes 2021

Benthe Van Damme

 

 

 

Ik ben Benthe, ik ben 17 jaar en ik woon bij mijn ouders in De Klinge.

Mijn hobby is kickboks en ik ben kok in wording.

Mijn motivatie en wat ik hoop te bereiken met deze leuke ervaring is vooral meer zelfvertrouwen maar ook zeker om nieuwe mensen te leren kennen!

Amber Van Moer

 

Hallo! Ik ben Amber Van Moer, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Sint-Pauwels.

 

Wat me tot hier heeft gebracht of wat mijn motivatie is om hier aan mee te doen, is nieuwe mensen leren kennen, mijn zelfvertrouwen een boost geven en ook wel mijn nichtje die mij inspireerde en waar ik zo naar opkeek toen zij tweede eredame werd bij de Aardbeiprinses verkiezing in 2006.

 

Ik hoop een goede ambassadrice te worden voor Melsele en om Melsele zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Het is een kinderdroom die toch al grotendeels uitkomt!

 

Liefst Amber.

 

 

Silke Staes

Ik ben Silke, ik ben 18 jaar oud en woon in Melsele.

 

Ik studeer toegepaste psychologie aan de hogeschool.

 

Ik doe mee met de Aardbeiprinses verkiezing 2021 om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook wil ik mijn zelfvertrouwen opkrikken door hieraan deel te nemen.

 

Ik hoop nadien te kunnen terugkijken op een mooi avontuur waar ik nieuwe vriendinnen heb kunnen maken.

 

Tot snel! Silke.

Cinzia Fruttaruollo Bicaku

Hey! Ik ben Cinzia Frattaruolo Bicaku.

Een 18-jarige eerstejaars studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie wonende in Rupelmonde.

 

Mijn motivatie om mee te doen aan de Aardbeiprinses verkiezing te Melsele is om mijn sociaal kantje een beetje bij te schaven en mezelf op te leggen om eens buiten mijn comfortzone te treden. Ook om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te smeden.

 

Ik kijk er super hard naar uit om de andere finalistes snel te ontmoeten en hoop dat we hieruit komen als een hechte vriendengroep die dit mooie avontuur samen heeft mogen meemaken.

 

Ik hoop om en toffe tijd te hebben met het team en de medekandidaten en dat dit een ervaring zal zijn die ik voor altijd bij me kan dragen.

Nina Moens

Ik ben Nina Moens en ik ben 22 jaar jong. Verder ben ik afkomstig uit Kruibeke maar woon ik recent in Kieldrecht. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding leerkracht kleuteronderwijs en mijn hobby's sluiten aan bij mijn opleiding en passies namelijk koken, knutselen, yoga en zwemmen. Ik hou ook van uit eten gaan, winkelen en dingen doen met familie of vrienden. Ik ben een zeer enthousiast, sociaal en spontaan persoon dat altijd zeer leergierig en gedreven is. Ik ben heel trots op mijn lichaam en de persoon die ki het afgelopen jaar ben geworden door aan mezelf te werken en mezelf graag te zien. Zo woog ik 2 jaar geleden nog 45kg meer en op deze manier wil ik een voorbeeld zijn voor andere en aan iedereen meegeven dat als je echt iets wilt alles mogelijk is! Ik vind het erg belangrijk om iedereen te respecteren en zelfvertrouwen te geven. Net daarom koos ik voor deze uitdaging om als persoon ook verder te groeien en mij te ontwikkelen. Ik doe mee aan de Aardbeiprinses verkiezing omdat ik veel wil bijleren en extra aandacht wil besteden aan de kleine zelfstandige en de landbouw, de fruitteelt en aan de mooie natuurgebieden die het Waasland te bieden heeft, aangezien dit voor vele mensen spijtig genoeg nog zeer onbekend is. Ikzelf kom ook uit een gezin van zelfstandige namelijk landbouw met aardappelen dit gaf me nog meer motivatie om net de zelfstandige te gaan promoten uit het Waasland. Ik vind dat deze verkiezing zoveel meer is dan mooi zijn en jezelf laten zien aan mensen, het zijn ook de vriendschappen die ontstaan en de mensen uit het Waasland die je natuurlijk beter gaat leren kennen en hiermee een band gaat creëren. Het is ook een prachtig leerproces, waarin ik mijn zelfvertrouwen nog meer kan ontwikkelen en mezelf kan zijn.

Charlotte D'hooghe

Ik ben Charlotte D'hooge, een 18 jarige goedlachse dame uit Nieuwkerken-Waas.

 

Momenteel ben ik nog laatstejaarsstudente Slagerij - fijnkosttraiteur in Ter Groene Poorte te Brugge, ik ben reeds afgestudeerd als maître d'hôtel en chef kok.

 

Daarnaast ben ik leidster bij Chiro Jomokri & Komverdrom te Sint-Niklaas.

 

Ik neem deel aan de Aardbeiprinsesverkiezing omdat ik dit avontuur wou meemaken, en wil tonen aan iedereen wat ik in mijn mars heb.

 

Ik hoop veel leuke momenten mee te maken samen met de andere dames. Ik heb alvast kei veel zin in dit avontuur! 

Laurie Jespers

Hallo, ik ben Laurie Jespers, ik ben 18 jaar en ik kom uit Melsele.

 

Ik doe mee aan de Aardbeiprinses verkiezing omdat het avontuur me erg aanspreekt, waarbij ik mezelf wil blijven uitdagen om mijn grenzen te verleggen. 

 

Na een moeilijkere periode, wil ik tonen wat ik waard ben en wie ik echt ben.

 

Ik kijk er alvast naar uit om mooie vriendschappen op te bouwen, waarbij ik ook kan groeien als persoon.

Ik ben ervan overtuigd dat deze ervaring een mooie herinnering zal worden, waar ik nog lang op kan terugblikken.

Margot De Bruyne

Mijn naam is Margot De Bruyne.

 

Ik ben een 20-jarige studente uit Steendorp.

 

Ik doe mee aan deze verkiezing om mezelf en andere dingen verder te ontdekken.

 

Een kroontje bereiken zou heel mooi zijn maar ik hoop vooral dat deze verkiezing mooie deuren opent voor de toekomst.