Zaterdag 20 mei

KLJ Aardbeibrunch | 9h30 - 12h30

 

Ook dit jaar gaat de lekkere brunch weer door in de tent. De KLJ verzorgt een lekkere brunch voor jong en oud. Inschrijven kan binnenkort op de site van KLJ Melsele.

 

De KLJ van Melsele is er alvast helemaal klaar voor!

 

Volksspelen en initiatie KUBB | 14h00 - 17h00

Zaterdag namiddag wordt een middag vol leuke recreatie momenten. Zo kunnen alle leeftijden van 14h00 doorlopend tot 17h00 komen genieten en spelen met de volksspelen. Ook voor de liefhebbers hebben we een initiatie of potje KUBB voorzien. Natuurlijk kan je ook altijd terecht in de tent voor een drankje.

The Simon Collective | 15h00

The Simon Collective stelt 4 verschillende formules voor jouw evenement voor. Afhankelijk van het budget, grootte en type van evenement, kan u kiezen uit onze 4 unieke concepten. Onze muziek spreekt een brede luistergroep aan. Van Whitney Houston tot Earth Wind And Fire, van Bruno Mars tot Britney Spears en van Clouseau tot Camille.

BBQ van de Koninklijke Wase Tuindersgilde | 18h00

 

 

Barbecue Aardbeifeesten, iedereen welkom!
De Wase Tuindersgilde nodigt jullie naar jaarlijkse traditie allemaal uit voor een heerlijke BBQ en gezellig samenzijn tijdens de Aardbeifeesten.


Wanneer: Op zaterdagavond 20 mei om 18:00 u
Waar: in de tent Aardbeifeesten, dorpsplein te Melsele

De Vleeshoeve bakt voor jullie 6 stukken vlees: steak, worst, lamskotelet, varkenshaasje, souflakki en kipfilet. Voor de kinderen is er minihamburger en minichipolata voorzien.  Dit alles wordt vergezeld van een groente-assortiment, aardappelslaatje, pasta, sausen, en brood. Die avond ontvangen ook alle winnaars hun prijs van de wedstrijden “de Schoonste Kist” en “de Dikste Bees”. Jaarlijkse loting van een ballonvaart. De Aardbeiballon!

Kostprijs (inbegrepen: aperitief, BBQ en dessert): 25 euro per volwassene en 12 euro voor kinderen onder de 12 jaar.
Deelnemen kan door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening van de Wase Tuindersgilde: BE24 7376 1618 2338 en dit ten laatste op zondag 14 mei met duidelijke vermelding van het aantal volwassenen en/of kinderen.
Vragen: 0485/67.82.56
Wij kijken er alvast naar uit om jullie allemaal terug te zien!

Het bestuur

Bal van de Dorpsburgemeester | 20h00

Dit jaar zet ook de dorpsburgemeester Ilse Vercruyssen haar schouders onder de Aardbeifeesten. Zij heeft de vrijheid gekregen om heel onze zaterdag avond in te vullen. Ze gaat er een goed feestje van maken en natuurlijk heel Melsele ook!

Terug van weggeweest! De fanfare de Kunstliefde verzorgt samen met onze dorpsburgemeester 'Meilse Zingt'. Smeer je stembanden maar al in!

Aansluitend op de fanfare laat dj Ambie al zijn beste plaatjes op jullie los. Zorg dus zeker dat je de dansbenen meehebt, want stilstaan is niet toegestaan!

Ook hier is de inkom gratis!