Finalistes 2023

Lacey Schuddings

Hoi Hoi
Ik ben Lacey, 21 jaar jong. Ik woon in Verrebroek maar mij vind je meer terug in Melsele. Ik werk als zorgkundige in Den Briels. Ik zorg met hart en ziel voor de mensen die bij ons wonen. Ik kijk dus elke dag neer op het Melseelse gebeuren.

Mijn hobby is naar de fitness gaan. Daarnaast ben ik ook wel een echt feestbeest. Ik heb altijd zin in een goed feestje met goed gezelschap. Verder ben ik een vrij sociaal persoon met het motto “elke dag is een kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan”.

Ik doe mee aan deze verkiezing omdat ik mijn zelfvertrouwen wat wil verhogen en nieuwe mensen/dingen wil leren kennen.
Ik hoop maar ben er zeker van een toffe tijd tegemoet te gaan met de andere finalisten!

Groetjes Lacey

Maya Braem

Hallo
Ik ben Maya Braem, 18 jaar en woonachtig te Sint-Gillis-Waas. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste op de middelbare school en studeer nu voor internationaal ondernemen.


Mijn passie is mensen helpen om hun droom zaak waar te maken. In de weekenden vind je mij in de Friterie een frituur in Sint-Gillis-Waas.

Als kleine meisje was het mijn grote droom om altijd al eens mee te doen aan een prinsesverkiezing. Ik doe mee omdat ik een nieuwe kant van mezelf wil ontdekken.
Het is een groot avontuur waar ik zeker voor wil gaan!
Vele groetjes Maya

Lynn Peigneur

Hallo,
Ik ben Lynn Peigneur, 18 jaar en woon al van kinds af aan in het mooie Melsele.
Vorig jaar ben ik afgestudeerd in de richting Bio-esthetiek en sinds september ben ik aan de AP Hogeschool gestart in mijn eerste jaar Toegepaste Psychologie.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een goed boek, maar hou ik er ook van om met vriendinnen op stap te gaan. De kans om Melsele te mogen vertegenwoordigen zou voor mij een hele eer zijn, maar ik hoop er alvast te samen met de andere finalistes een tof avontuur van te kunnen maken.

Groetjes Lynn

Silke Weckseler

Hey allemaal,

Ik ben Silke Weckseler, 18 jaartjes jong en ik woon in Kieldrecht. Ik heb 1 broer en 1 zus die beide ouder zijn dan mij en mijn ouders zijn gescheiden.
In het dagelijks leven vindt je mij terug op de schoolbanken als studente “sociaal technische wetenschappen” Daarnaast werk ik in een restaurant en ga ik babysitten.

In mijn vrije tijd kan je mij altijd terug vinden in de fitness of thuis al zingend achter mijn piano. En als ik daar niet te bespeuren ben dan ben ik waarschijnlijk gaan feesten met wat vrienden.
Ik ben dus een bezige bij maar af en toe kan ik ook wel eens genieten van een avondje Netflix met een grote pot ijs.

Groetjes Silke

Jana Thierens

Om mezelf voor te stellen heb ik eigenlijk maar 3 woorden nodig. Het eerste woord is namelijk dat ik een trotse boerendochter ben. Ik woon namelijk al heel mijn leven in het gezellige Tielrode op een boerderij samen met mijn gezin dat bestaat uit mijn 2 ouders en 3 broers waarbij er 2 ouder zijn als mij en 1 jonger is als mij.
Het tweede woord dat duidelijk maakt wat ik doe in mijn leven is volleybal.
Ik doe dit namelijk bij Astrix avo Beveren waar ik nu mijn 2 de jaar speel. Voor de mensen die deze ploeg niet kent wij spelen op het hoogste niveau in België waardoor heel veel tijd van mijn leven daar naartoe gaat.
Het laatste woord waar mensen me van zullen kennen is KLJ. Dit is mijn echte uitlaat klep. Ik ben dit jaar ook mijn 2 de jaar leiding en vind het fantastisch. Deze bende zijn dan ook de
mensen waar ik liefst mee ga feesten in tent fuiven.

Groetjes Jana

Kimberley De Bock

 

 

Hallo allemaal ik ben Kimberley ben 25 jaar en woon in Kallo.
Je kan me ook wel al eens tegen gekomen zijn in het Vitaz ziekenhuis te Sint-Niklaas. Hier werk ik bij patiënten transport en zorg ik er dagdagelijks voor dat de patiënten op hun juiste onderzoek worden gebracht.

Ik doe mee aan de Aardbeiprinsesverkiezing om mezelf uit te dagen en men grenzen te verleggen. Alsook om men sociale contacten een boost te geven. Ik heb er alvast heel erg veel zin in!
Vele groetjes Kimberley