Zaterdag 28 mei

Aardbeibrunch KLJ Melsele | 09h30 - 11h30

 

 

 

KLJ Melsele is terug van de partij met hun eigenste Aardbeienbrunch.

 

De leiding zorgt voor een lekkere brunch op het Kerkplein te Melsele in de tent van de Aardbeifeesten.

 

Inschrijven kan op de website van KLJ Melsele.

Dartstornooi | 14h00

Tijdens de allereerste Aardbeifeesten in de jaren 60 was er telkens een groot 'pikkingtornooi', of nog: een vogelpiktornooi. De sport raakte wat in de vergeethoek, tot Dancing Dimi ze weer razend populair maakte. Alleen de naam is 'gemoderniseerd': nu heet het 'darts'. En het Aardbeicomité speelt graag in op deze hype. Samen met Bert Van Haute wordt een grandioos dartstornooi georganiseerd. 

Inschrijven voor het dartstornooi:

in café De Laan in de Alfons Van Puymbroecklaan.

Rubellight | 16h00

 

 

 

Rubellight is een tweekoppige Belgisch-Nederlandse coverband met een liefde voor de pop-rock klassiekers van de 90ties. Op 25 mei treden zij op op OPEN MIC van CC Ter Vesten - op 28 mei zijn zij bij ons te gast. GRATIS toegang! 

 

 

Kameraad | 17h30

 

 

Yarne Jacobs en Joachim Weekers, twee jonge muzikanten uit Beveren, schopten het tot in de finale van de 'Joe Lage Landen Ster'. Ze brengen melancholische muziek met een eigentijdse sound.

Ook Kameraad treedt op 25 mei op op OPEN MIC van CC Ter Vesten. Op 28 mei op de Aardbeifeesten GRATIS te beluisteren!

BBQ Koninkelijke Wase Tuindersgilde | 18h00

De Vleeshoeve bakt voor jullie 6 stukken vlees: steak, worst, lamskotelet, varkenshaasje, souflakki en kipfilet. Voor de kinderen is er minihamburger en minichipolata voorzien.  Dit alles wordt vergezeld van een groente-assortiment, aardappelslaatje, pasta, sausen, en brood. 

Kostprijs (inbegrepen: aperitief, BBQ en dessert):

25 euro per volwassene en  12 euro voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Inschrijven: schrijf het gepaste bedrag over op rekening van de Wase Tuindersgilde: BE24 7376 1618 2338 en dit ten laatste op zondag 22 mei met duidelijke vermelding van het aantal volwassenen en/of kinderen.

Vragen? 0495/18.32.01 

Nathan De Clerck | 19h00

 

 

 

Deze jonge Beverse charmezanger vult de vorige bands aan met mooie luisterliedjes, zowel covers als eigen composities. GRATIS op de Aardbeifeesten!

 

 

Play Boys | 21h00

Play Boys, dat is dé liveband van het kijkcijferkanon ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4. Al twee seizoenen spelen zij de pannen van het dak en begeleiden zij alle artiesten die de revue passeren in de liveshow. Op 28 mei op het Kerkplein in Melsele! Helemaal GRATIS!

DJ AmbiE | 22h30

 

 

 

 

DJ AmbiE is gekend en vertrouwd op de Aardbeifeesten. Tot de kleine uurtjes zorgt hij voor ambiance op het Kerkplein.