Finalistes 2022

Marcia van Aertselaere

 

 

Hey lieve mensen

Ik ben Marcia van Aertselaere, ik ben 17 jaar en ben woonachtig te Zwijndrecht.

Ik ben een erg sociale en enthousiaste meid. De reden waarom ik meedoe me de Aardbeiprinses verkiezing te Melsele is om een nieuw avontuur aan te gaan en natuurlijk ook om nieuwe mensen te leren kennen. Ik hoop dat deze verkiezing een tal van nieuwe deuren opent zoals bij de andere dames.

Veel liefs Marcia 🍓

Iris De Prekel

Hey hey.

Ik ben Iris De Prekel, 18 jaar maar in april word ik 19. Ik zit in Beveren op school en studeer verzorging. Volgend jaar zou ik graag verpleging willen studeren. Dit omdat ik heel graag mensen help en daar zou ik graag mijn job van maken, want er is toch niets mooiers dan zorgen voor de kwetsbare onder ons. Zorgzaam, leergierig en loyaal zijn de 3 zaken die me kenmerken en waar ik zeer veel belang aan hecht.
Waarom deelnemen aan de Aardbeiprinses verkiezing is omdat ik eens iets anders wou in mijn leven, een grote uitdaging waar ik hopelijk een boost van vertrouwen krijg. Waar ik leer omgaan met stress en lieve mensen leer kennen. Een verkiezing is niet iets dat op mijn lijf is geschreven, maar als ik 1 ding is wat ik zeker wil leren, is het wel om vertrouwen te hebben in je eigen kunnen.

Samen zullen we er een mooie tijd van maken en wens ik jullie het beste toe.

Groetjes Iris 

Charlotte Janssens

Hallo!

Ik ben Charlotte Janssens, ik ben 18 jaar oud en geboren en getogen in Melsele. Ik zit in mijn laatste jaar Grieks-Latijn Wiskunde. Jullie kunnen mij wel al eens tegen gekomen zijn in frituur Panisco, waar ik elk weekend werk bij mijn ouders. Ik wou al lang meedoen aan de verkiezing, het was een echte meisjesdroom. Mijn zus heeft ook al eens meegedaan en nu wou ik het zelf ook eens echt gaan beleven. Ik hoop dingen bij te leren en ook vrienden voor het leven te maken. Ik heb er alvast ontzettend veel zin in!

Zoete groetjes 🍓Charlotte 🍓

Kimberley De Bock

Hallo allemaal!

Ik ben De Bock Kimberley een 24-jarige jonge mama van 2 bloempjes van kinderen en ben woonachtig in Kallo. Ik ben afgestudeerd als verzorgende/logistiek medewerkster.

Mijn motivatie om mee te doen aan de Aardbeiprinses verkiezing. Nieuwe vriendschappen sluiten, mijn zelfvertrouwen boosten, uit mijn comfortzone treden en een leuk, nieuw, uitdagend avontuur aangaan met een groep leuke lieve mensen.

Graag zou ik de Melseelse aardbei vertegenwoordigen en een voorbeeld te zijn voor iedereen die onzeker is over zichzelf.

Ik hoop dat dit een onvergetelijke ervaring wordt dat ik heel mijn leven lang zal koesteren. Alsook de mensen die ik hier mag leren kennen.

 

Veel liefs!

Kyani Verlee

Hallo,

Ik ben Kyani Verlee, ik ben 20 jaar en kom uit Verrebroek. Ik studeer Vastgoed aan de Hogeschool Gent. En ik ben trainster bij Gymno Kieldrecht. Mijn hobby’s zijn tractorpulling en fotografie.

 Wat me hiertoe heeft gebracht om deel te nemen aan de Aardbeiprinses verkiezing is voornamelijk om mijn zelfbeeld een boost te geven, om nieuwe mensen te leren kennen en een leuk avontuur tot een goed einde te brengen. 

Ilka Van Landeghem

 

 

Hallo

Ik ben Ilka Van Landeghem en ik ben 18 jaar.

Ik woon in Bazel en ben afkomstig van Sint-Niklaas.

Ik zit op Ter Groene Poorte in Brugge daar studeer ik voor sommelier.  

Mijn hobby’s zijn paardrijden en karten.

Waarom ik mee wil doen aan de Aardbeiprinses verkiezing?

 

Dat is omdat ik een klein zelfbeeld heb en heel onzeker ben en dus hadden ze mij ingeschreven.

Shauni Velter

 

 

Hallo,

Ik ben Shauni Velter, ik ben 28 jaar en woon in Sint-Gillis-Waas. Ik ben een mama van 3 schatten van kindjes en 2 pluskindjes. Ik werk als bediende, en ben nog bezig met extra opleidingen om uiteindelijk mijn eigen zaak te beginnen in bijberoep. Waarom ik meedoe aan deze verkiezing is omdat ik een nieuwe uitdaging wou en om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Groetjes Shauni

Eliana Maton

 

 

Hallo

Ik ben Maton Eliana, 17 jaar en woonachtig te Beveren en Kruibeke. Ik zit in mijn laatste jaar schoonheidsverzorging en mijn hobby is dansen. Mijn hart ben ik verloren in hiphop en jazz. Het dansen geeft mij de gelegenheid om mijn gevoelens te uiten en mezelf te zijn.

Ik doe mee aan de Aardbeiprinses verkiezing omdat ik mijn zelfvertrouwen een boost wil geven, en mezelf beter wil leren kennen. Het lijkt me een mooi avontuur, waar je nieuwe vriendschappen kan sluiten en een ervaring die je nooit meer vergeet.

Ik hoop dat ik de kans mag krijgen om mijn waarde, aan anderen en aan mezelf, te tonen.

Nikita Schols

 

Hey

Ik ben Nikita Schols, ik ben 16 jaar en ben woonachtig te Zwijndrecht.

Ik doe leertijd bij Syntra Berchem als kapster. Ik doe mee met de Aardbeiprinses verkiezing te Melsele doordat ik werd geïnspireerd door mijn mede finaliste Marcia. Ik hoop dat er voor mij een nieuw avontuur klaarligt.

Tot snel! Nikita