Organisatie Aardbeiprinsesverkiezing

De organisatie van de Aardbeiprinsesverkiezing bestaat uit een team van jonge, gemotiveerde mensen, die elk jaar van de Aardbeiprinsesverkiezing een spetterende show willen maken: Silke Staes, Liese Van Daele, Jits Van Roeyen en Eliana Maton. Zij zijn vanaf het einde van de show al volop bezig met alles achter de schermen voor een goed verkiezingsjaar te regelen.


Silke Staes

Hey Hoi!
Ik ben Silke Staes, 20 jaartjes jong en ben woonachtig te Melsele. Ik draai ondertussen al enkele jaren mee binnen de Aardbeiprinsesverkiezing. Eerst als finaliste, erna als 2e eredame 2021, en omdat ik het avontuur nog niet kon loslaten, heb ik me opgegeven om te zetelen in het prinsessenteam.

Binnen de verkiezing, sta ik in als eindverantwoordelijke en ben ik het contact met fotografen en de pers. Daarnaast zetel ik ook in het comité en fungeer ik als spilfiguur tussen het comité en de organisatie van de prinsesverkiezing.

Buiten de Aardbeifeesten, kan je mij meestal vinden op het voetbalveld. Ik speel bij de dames op KSK Beveren. Oh ja, en ik werk ook. Je kan mij vinden bij YER als Business Consultant Engineering.

Ik kijk heel hard uit naar volgend verkiezingsjaar en kan niet wachten om de nieuwe finalistes te leren kennen.

Liese Van Daele

 

Heyhey


Ik ben Liese, 22 jaar en trotse hoofdleidster van KLJ Melsele.
Binnen de verkiezing ben ik beter bekend als miss admin en financiën. Verder maak ik ook samen met Eliana de dansen. Het is dan ook fantastisch als de finalisten zich op de show helemaal smijten tijdens een dans waar je zelf zo veel werk in hebt gestoken.


We gaan weer knallen dit jaar!

Jits Van Roeyen

Hye,

Ik ben Jits Van Roeyen, ben 21 jaar en geboren en getogen in Melsele. En als echt Melselenaar ben ik trots op de Aardbeiprinsesverkiezing en help ik graag mee met het organiseren daarvan.

Binnen de organisatie sta ik (samen met andere welteverstaan) in voor de partners van de Aardbeiprinsesverkiezing, regel ik evenementen voor zowel de nieuwe kandidaten als de top 3 en natuurlijk draag ik mijn steentje bij op de prachtige show die elk jaar plaatsvind.

Ik hoop dan ook dat wij als organisatie jullie daar allemaal mogen verwelkomen.

Tot dan?

Eliana Maton

 

Hey'kes allemaal,

Ik ben Eliana Maton, ik ben 18 jaar oud en mijn hobby is dansen. Ik ben woonachtig te Beveren en Kruibeke.

Vanaf september ga ik de opleiding Grime en Make-up volgen voor achter tv en musicals. Ik ga ook wel eens graag uit met vrienden en vanaf dit jaar ben ik nieuw in de organisatie van de Aardbeiprinsesverkiezing. Ik was de 1ste eredame van 2022 en ik kon het niet loslaten daarom dat ik me heb opgegeven om in de organisatie van deze verkiezing te komen.

Mijn taken zijn de sociale media en samen met Jits doe ik ook de samenwerking met de partners. Ik kijk uit naar het komende jaar en hoop jullie eens tegen te komen op evenementen samen met onze top 3 van 2023 of op de finaleshow zelf!