Vrijdag 10 mei

Senioren namiddag

Lisa Del Bo - Vrijdag 10 mei – 13u30

Liefde is een kaartspel’, ’Vlinder ’, ’Hemelhoog ’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Stilte na de storm’ zijn liedjes met wat meer pit waarvan je zou zeggen, dit is niet voor senioren… maar niets is minder waar ! Als Lisa één van deze nummers niet zingt dan krijgt ze daar geen reactie op, zonder twijfel ! Met haar albums Best of the 40’s, 50’s, 60’s en ‘Dansen, Plezier voor Twee' heeft ze het ideale repertoire waarmee ze senioren als het ware een tweede jeugd doet beleven. Lisa weet als geen ander die klassiekers uit lang vervlogen tijden te combineren met haar nieuwe repertoire.

 

Nathan De Clerck – Vrijdag 10 mei – 14u30 

Ook lokale artiesten krijgen een plaats op het podium van de aardbeienfeesten. Nathan maakt eigen Nederlandstalige popsongs waarmee hij vaak te horen is op radio 2, joe en ment. Naast zijn eigen nummer brengt hij een gevarieerd repertoire van onder andere Will Tura, Stef Bos, Jan Smit, Clouseau,…

Garry Hagger – Vrijdag 10 mei - 15u30

Garry Hagger wordt ook wel de sympathiekste stem van Vlaanderen genoemd. Zijn indrukwekkende stem is gemaakt om te zingen en zorgt steeds opnieuw voor ‘de allermooiste momenten’. Tijdens zijn shows brengt hij zowel eigen hits, maar ook nieuw muzikaal werk en medleys van onder andere Queen, Soulsister en Marco Borsato maken deel uit van zijn setlist. Garry Hagger is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz en toert al jaren doorheen Vlaanderen.

Kubb tornooi

Ook voor een recreatie moment kan je op de Aardbeifeesten zijn. Zo doen we dit jaar een Amateur Kubb tornooi dit in samenwerking met De Kubbezen. 

  • Waar: Kerkplein Melsele - Aan de tent van de Aardbeifeesten
  • Wanneer: vrijdag 10 mei 2024 van 15u00 tot 18u00
  • Hoe inschrijven? Inschrijven kan via kubbezen@telenet.be - bij inschrijving vermelding van ploegnaam - een ploeg bestaat uit minstens 3 spelers - inschrijven voor 03/05/2024
  • Inschrijvingsgeld: €10 per ploeg

De eerste 3 ploegen krijgen een mooi prijzenpakket mee naar huis!

Aardbeiprinsesverkiezing 2024

Zin om een spetterende verkiezingsshow mee te maken? Ben je even benieuwd als ons wie dit jaar onze nieuwe Aardbeiprinses zal worden? Dit is je kans om er bij te zijn!!

Lien, Lina, Liese, Helena & Naticha strijden samen voor het kroontje van de prinses en haar eredames. Kom hen steunen tijdens de show. 

Ook dit jaar werken we met een ticketverkoop:

  • Regular ticket: €15 (We reserveren geen plaatsen om samen te zitten!)
  • VIP: €150 (6 plaatsen, cava en hapjes inbegrepen)
  • Tickets verkrijgbaar via deze link.

Bij de ingang krijg je een formulier voor de publieksprijs. 

De show begint om 20u30 en er is een pauze voorzien. Het einde is voorzien rond 23u30 en om 00u00 zal DJ F.R.A.N.K. de fuif voor de nieuwe prinses starten. Daar aansluitend komt DJ Ambie voor het feestje helemaal compleet te maken.