Vintage markt | 11h00 - 17h00

 

Voor de 4de editie gaan we weer iets groter dan vorig jaar...
Oldtimer meeting voor alle merken!!
Vintage markt...
Old skool DJ Martijn, dansinitiatie en live optredens van Wild May West (NL) & Little Man (BE)

GRATIS INKOM!!!

 

Aardbeiprinses verkiezing |19h30

Onze 61ste editie van de Aardbeiprinses verkiezing is een feit. Dit jaar hebben de organisatoren van de verkiezing een spetterende show voor ogen en dankzij de sponsors hebben ze weer een mooi prijzenpakket klaarliggen voor de nieuwe prinses en haar eredames. Maar niet getreurd ook voor de finalistes zijn er leuke prijzen. 

Onze finalistes gaan dit jaar ook weer volop gaan voor de extra prijzen die er te verdienen zijn bij de show. En dit jaar heeft het publiek ook een stem voor de extra prijs Queen of Hearts of in de volksmond de publieksprijs! 

Ben je er helemaal klaar voor om jouw favoriete finaliste te komen aanmoedigen? Vergeet dan zeker geen inkomticket te kopen via de link! 

 

Ook dit jaar is er een tal van vernieuwing aanwezig. Zo spreken we dit jaar van 1 presentatrice, Eline De Munck. Maar daar stopt het niet. Ook Trinxx is van de partij, zij zijn een dansgroep van 3 mannen op hoge hielen. Hun missie is om een boodschap over te brengen tijdens hun dansen. Natuurlijk kunnen we daar niet bij stoppen, ook dit jaar is er een fuif achter de verkiezing waar vanaf dat moment iedereen welkom is! Dit jaar komt Dj Randy onze tent op zijn kop zetten na de prachtige show.

Hopelijk zien we jullie daar!