Extra prijzen

Hier vinden jullie alle info terug over de 5 extra prijzen die tijdens onze slotshow worden uitgereikt!

Miss Photogenic

Miss Photogenic wordt elk jaar gekozen door onze fotografen die onze shoots organiseren en verzorgen. De fotografen steken zelf ook heel veel tijd in mooie en goede foto's te kunnen afleveren aan onze verkiezing en onze finalistes. Hiervoor deze prijs om hen ook het respect te geven dat ze verdienen!

Miss Social Media

Over deze extra prijs is wel wat meer te vertellen. Miss Social Media kan enkel gewonnen worden door finalistes die langsgaan bij onze sponsors en daar ook Facebook en Instagramposts van maken. Dat wordt elk jaar door iemand van de organisatie opgevolgd. Achter deze prijs zit ook een hele puntentelling. De finaliste moet bijvoorbeeld met de sponsor zelf op een foto staan, haar finalistelint dragen enz. We geven deze prijs omdat het voor onze organisatie belangrijk is dat ook de sponsors in het daglicht worden gezet. Zonder sponsors zouden er immers geen prijzen zijn!

Queen of Hearts

Queen of Hearts of in de volksmond de publieksprijs: Deze prijs wordt elk jaar op de Aardbeifeesten zelf geteld. Tijdens de show van de Aardbeiprinsesverkiezing kan je stemmen op jouw favoriete finaliste die dan de prijs van Queen of Hearts in de wacht sleept.

Miss Friendship

Miss Friendship is een prijs die de finalistes aan elkaar geven. Hierbij wordt op een willekeurige activiteit door iemand van de organisatie gevraagd om te stemmen op de dame die volgens hen bijdraagt aan het groepsgebeuren. Het lintje van Miss Friendship is meestal heel waardevol voor de finaliste die deze mag dragen.

Rising Star

Deze prijs is sinds het verkiezingsjaar 2023 in het leven geroepen! 

Een heel nieuwe prijs waar ook de organisatoren iets over te zeggen hebben. De dame die deze prijs in ontvangst mag nemen is de dame die doorheen het verkiezingsjaar het meeste gegroeid is! Wie kan deze prijs beter bepalen dan de organisatie zelf.